Magyar Termőföld -
A Magyar Termőföld Ingatlanhasznosító Kft. széleskörű szolgáltatásokat nyújt a földtulajdonosok és gazdálkodók számára, munkatársai szakértelmére, kiváló kapcsolatrendszerére és több éves tapasztalatára támaszkodva. Közreműködik termőföldek eladásában, hasznosításában.

Aktuális

 
Hírek
Termőföld értékesítés
Eladó földterülete van? Kérjen rá ajánlatot!


Bérlő regisztráció
Bővítené gazdaságát? Regisztráljon nálunk!


Újabb 2,2 milliárd forint érkezik a gazdák számláira
2014.06.23. | http://www.agroinform.com/aktualis/%DAjabb-2-2-mil
Újabb 2,2 milliárd forint érkezik a gazdák számláira

Június végén három jogcímben - tej-, hízottbikatartás és extenzifikációs szarvasmarha támogatás - több mint 6100 gazdálkodó számára indul utalás 2,2 milliárd forint értékben.

A tejtámogatás kerete 7,7 milliárd, a hízottbikatartás támogatásra szánt teljes keret 2,1 milliárd, míg az extenzifikációs szarvasmarha támogatásra igénybe vehető teljes összeg 594 millió forint. A most indult kifizetésekkel együtt a rendelkezésre álló keret nagy részét már kiutalta a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal az érintett termelők részére.Ezeknél a jogcímeknél a támogatásra való jogosultságot az MVH az általa vezetett nyilvántartás szerint a mezőgazdasági termelőnek az aktuális támogatási évre rendelkezésére álló történelmi bázisjogosultságok alapján állapítja meg.
« Vissza