Magyar Termőföld Ingatlanhasznosító Kft.

A termőföld hasznosítás és értékesítés szakértője

Magyar Termőföld Ingatlanhasznosító Kft.

Szolgáltatásainkkal széles körben szolgáljuk ki a földtulajdonosok és gazdálkodók igényeit

Eladná földjét? Keressen minket bizalommal! 

Kérjen árajánlatot!

Ajánlatkérés

Szolgáltatások

Munkatársaink szakértelmére, kiváló kapcsolatrendszerére és több éves tapasztalatára támaszkodva széleskörű szolgáltatásokat nyújtunk a földtulajdonosok és gazdálkodók számára. 

Termelőföld ingatlanok közvetítése

Ha élethelyzete, gazdasági körülményei vagy valamilyen más ok miatt úgy dönt, hogy földjét eladja, szakértelmünkre, tapasztalatunkra és kapcsolatrendszerünkre támaszkodva segítünk Önnek, hogy gyorsan, az aktuális piaci viszonyoknak megfelelően értékesíthesse azt.

Részletek

Termőföld ingatlanok hasznosítási menedzsmentje

Termőföld vásárlás esetén, egy nem gazdálkodó tulajdonos számára a folyamatos jövedelemtermelő képesség záloga a jó mezőgazdasági haszonbérlet. A mezőgazdasági haszonbérbe adásnak két nagyon fontos feltétele van.

Részletek

Üzletviteli tanácsadás

A föld hasznosítása terén átfogó üzletviteli tanácsadással segítünk ügyfeleinknek elérni a kitűzött céljaikat. 16 éves tapasztalattal támogatjuk ügyfeleinket a termőföld hasznosítás területén. Segítünk adott helyzetekben olyan irányt mutatni, mely az ügyfelek számára a legjövedelmezőbb.

Részletek
Kép

Magyar Termőföld Ingatlanhasznosító Kft.

Cégünk, a Magyar Termőföld Ingatlanhasznosító Kft. a termőföld hasznosítás és értékesítés szakértője. 2006 óta vagyunk jelen a földpiacon. Szolgáltatásaink és erőforrásaink folyamatos bővítésével ma már széles körben szolgáljuk ki a földtulajdonosok és gazdálkodók igényeit.

Rólunk

Hírek és aktuális hirdetések

Az ön földje az ön jövője
Az ön földje az ön jövője

Bérházi lakást vagy kertes házat többnyire könnyű eladni, különösen, amikor szárnyal az ingatlanpiac – ez esetben közvetítő nélkül is elboldogulhatunk. A helyzet azonban egyáltalán nem ilyen egyszerű, ha földet szeretnénk eladni. Ehhez kevés a lelkesedés, és az sem elegendő, hogy tájékozódunk a különböző hirdetési portálokon.

Részletek
Változások a földforgalmi szabályozásban!
Változások a földforgalmi szabályozásban!

Az új törvényi rendelkezések célja a visszaélések megakadályozása mellett az eljárás ésszerűsítése volt, valós igény és a bírósági joggyakorlat alapján, például az elővásárlási jogosultság igazolásában. Lássuk tehát, hogy melyek a legfontosabb földügyi változások, és mikortól kell azokat alkalmazni!

Részletek