Termelőföld ingatlanok közvetítése

Ha élethelyzete, gazdasági körülményei vagy valamilyen más ok miatt úgy dönt, hogy földjét eladja, szakértelmünkre, tapasztalatunkra és kapcsolatrendszerünkre támaszkodva segítünk Önnek, hogy gyorsan, az aktuális piaci viszonyoknak megfelelően értékesíthesse azt.

Ha el szeretné adni termőföldjét, Önnek mindössze annyi a tennivalója, hogy megkeressen minket eladási szándékával. Csupán az eladásra kínált terület adatait, és – amennyiben bérbe adott -, a haszonbérlet feltételeit kell tudnunk. Az adatfelvételt követően mezőgazdász kollégánk személyesen megy ki a területre, hogy helyszíni szemle során felmérje a földterület természetbeni állapotát.

Az Ön által adott információkra és kollégánk személyes tapasztalataira alapozva határozzuk meg az Ön földjének piaci értékét. Mivel egy adott földterület ára nagyon sok tényezőtől függ, kidolgoztunk egy egyedülálló értékbecslési módszert, melynek segítségével úgy tudjuk meghatározni a föld reális értékét, hogy Ön azért a piaci és területi viszonyoknak megfelelő árat kapja. A sikeres árkialakítás után kezdjük meg az eladásra kínált termőföld értékesítését. Vállaljuk az adásvétel teljes körű lebonyolítását, mely során igénye szerint helybe megyünk Önhöz.

Munkatársaink több éves tapasztalata és széleskörű kapcsolatrendszerünk lehetővé teszi, hogy a legjobb feltételekkel, az aktuális piaci viszonyoknak megfelelő áron találjunk vevőt földjére.

Minden földeladás más és más, ezért egyedi lehetőségeket biztosítunk Ügyfeleinknek. Jelzáloggal terhelt a földje, mely gondot jelent az eladásnál? Ne aggódjon emiatt, az adásvételi folyamat során vállaljuk az ingatlan tehermentesítésének ügyintézését is!

Ha Önnek legalább 10 hektár méretű eladó szántó vagy gyepterülete van akár kizárólagos, akár osztatlan közös tulajdonban, keressen minket elérhetőségeinken vagy kérjen ajánlatot földjére a kapcsolatfelvétel menüpont alatt!